Goede tijden, slechte tijden

Goede tijden, slechte tijden

Afgelopen week was een week van uitersten. Gevoelens van blijheid, ontzetting en ontreddering hebben de revue gepasseerd. Blij omdat Jan-Paul en Anno op zaterdag (4 maart) in Mkushi arriveerden om hun vrijwilligerswerk voor World Servants te doen.

Ontzetting en ontreddering omdat er afgelopen donderdagmorgen zowel bij mij als ook bij de buren is ingebroken.
Bij thuiskomst trof ik een grote ravage aan en alles is doorzocht en overhoop gehaald. Er zijn laptops, externe harde schijven (met back-up), headsets en contant geld meegenomen. De dief is binnengekomen door het raam op de veranda open te maken en het traliewerk op de lasnaad met een stuk hout kapot te slaan. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en vijf agenten zijn thuis wezen kijken. Hierna konden we weer orde in de chaos schepen. Ik heb geen last van het idee dat er een vreemd person in mijn huis is geweest en aan mijn spullen heeft gezeten. Wel ben ik heel blij dat ik de eerste dagen en nachten niet alleen in huis was.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. We hebben het definitieve ontwerp en de afmetingen van de schoolgebouwen bepaald en ook de plaats waar ze moeten komen. We hebben contact gehad met de aannemer. Dit is weer een mooie stap voorwaarts en een mooie manier om een bewogen week af te sluiten.

Hartelijke groet,

Gerda