Goede tijden, slechte tijden

Afgelopen week was een week van uitersten. Gevoelens van blijheid, ontzetting en ontreddering hebben de revue gepasseerd. Blij omdat Jan-Paul en Anno op zaterdag (4 maart) in Mkushi arriveerden om hun vrijwilligerswerk voor World Servants te doen.

Ontzetting en ontreddering omdat er afgelopen donderdagmorgen zowel bij mij als ook bij de buren is ingebroken.
Bij thuiskomst trof ik een grote ravage aan en alles is doorzocht en overhoop gehaald. Er zijn laptops, externe harde schijven (met back-up), headsets en contant geld meegenomen. De dief is binnengekomen door het raam op de veranda open te maken en het traliewerk op de lasnaad met een stuk hout kapot te slaan. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en vijf agenten zijn thuis wezen kijken. Hierna konden we weer orde in de chaos schepen. Ik heb geen last van het idee dat er een vreemd person in mijn huis is geweest en aan mijn spullen heeft gezeten. Wel ben ik heel blij dat ik de eerste dagen en nachten niet alleen in huis was.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. We hebben het definitieve ontwerp en de afmetingen van de schoolgebouwen bepaald en ook de plaats waar ze moeten komen. We hebben contact gehad met de aannemer. Dit is weer een mooie stap voorwaarts en een mooie manier om een bewogen week af te sluiten.

Hartelijke groet,

Gerda

 

 

 


Reacties


Naam

Datum

Reactie

Monique Martens

18-03-2023 07:28:07

Ach jeetje, sterkte, helemaal niet leuk zo'n inbraak. Hartelijke groet Monique
Naam

Datum

Reactie

Greet

13-03-2023 23:17:03

Wat een schrik!
Sterkte er mee .
Fijn dat het werk positief door kan gaan.
Groetjes Greet
Naam

Datum

Reactie

Frank Hagendoorn

13-03-2023 21:22:51

Dat is echt triest. Sterkte er mee. Ben je verzekerd ( kan dat daar trouwens ?) Ben je veel data kwijt? Dat zou jammer zijn. Misschien een briefje op hangen met beloning voor de vinder van je backup's. Het is maar een idee.
Naam

Datum

Reactie

Nellie Vlietstra

13-03-2023 19:33:39

Wat een drama Gerda. Alles wat op de computer staat kan je nu niet meer vinden?
Zal de politie ooit de dief vinden? Hoe gaat dat daar in Zambia met opsporen van iemand die gestolen heeft.
Gelukkig was je de eerste paar nachten niet alleen. Zo op de foto's te zien is het een behoorlijke ravage. Sterkte. Gelukkig kunnen jullie nu gaan bouwen.
Hartelijk groet van mij en Johan.Schrijf zelf een reactieVoornaam
Achternaam
Emailadres

Reactie:


Veiligheidscode: