Op bezoek

Op bezoek

In april zijn wij, Dinie, Egbert, Herma, Leroy en Marjon tweemaal bij het voedingscentrum in Mkushi geweest. We waren voor een waterproject in Miloso aan het werk, een dorp 40km van Mkushi vandaan. Voor een aantal van ons was het de eerste ontmoeting met Gerda, Bright, Ruthie, Peter en de kinderen. Wat een geweldige en bijzonder ontmoeting!

De eerste dag hebben we kennisgemaakt en rondgekeken in het nieuwe voedingscentrum. Onze eerste indruk was, wat een mooie accommodatie. We werden heel hartelijk en enthousiast ontvangen door de kinderen. We hebben meegekeken hoe alles hier reilt en zeilt en Leroy heeft een potje gevoetbald met de jongens. De kinderen waren erg enthousiast en we hebben genoten van het contact met elkaar.

Tijdens ons tweede bezoek zijn we actief met elkaar aan de slag gegaan. We hebben twee verschillende activiteiten gedaan met de kinderen. Binnen werd er geknutseld met origami vouwpapiertjes en buiten werd er een estafette gelopen met eieren en zaklopen. Voor de kinderen is het altijd leuk als er een activiteit op deze manier werd aangeboden en het was een succes zo te zien! Wij hebben er met elkaar van genoten om zo actief en creatief bezig te zijn. Bij het vouwen waren we geconcentreerd bezig en een aantal kinderen hebben hele handen vol diertjes gevouwen. De olifant was uiteindelijk toch wel het populairst! Buiten werd er fanatiek meegedaan met het zaklopen en estafette rennen. Na de activiteiten was het tijd om te eten.

Al met al hebben wij enorm genoten van de ontmoeting met de kinderen en Gerda. Wat een prachtig initiatief!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Schrijf zelf een reactieVoornaam
Achternaam
Emailadres

Reactie:


Veiligheidscode: