Geduld, geduld ....... geduld

De planning was om afgelopen week te verhuizen maar dat is helaas niet gelukt. Het elektriciteitsbedrijf was niet in staat om het huis te voorzien van elektra. Er is nog steeds een tekort aan meters. Het vervelende is dat ze al twee keer hadden gezegd dat ze een meter hadden en langs zouden komen om aan te sluiten. Dan krijg je toch hoop dat de planning gehaald kan worden. Helaas kwamen ze beide keren niet opdagen met een meter. Het voedingscentrum heeft wel elektra. Hier was geen meter voor nodig want de meter van het pomphuis is verhuist naar het voedingscentrum. Ik ben vanmorgen weer naar het kantoor geweest en ze verwachten deze week de meters. Ze hebben beloofd om ons direct aan te sluiten. Ik hoop het.

Ook de timmerman die de tafelbladen heeft gemaakt heeft mijn geduld behoorlijk op de proef gesteld. Iedere keer zei hij een datum dat de bladen klaar zouden zijn en iedere keer waren ze niet klaar. Naar een andere timmerman gaan heeft geen zin want die kan niet de kwaliteit leveren die deze timmerman levert. Eindelijk na anderhalve week uitstellen waren de tafelbladen klaar. Bright heeft ze gevernist en afgelopen weekend hebben we ze op de tafelframes gemonteerd. Een leuk werkje en dan zie je ook de Afrikaanse kwaliteit. Een centimeter meer of minder maakt toch niet uit? Een recht frame waar is dat voor nodig? Ach, dat is de Zambiaanse charme. Alle tafels hebben nu een blad en het ziet er goed uit. Het klaslokaal lijkt nu een  echt klaslokaal.

Zaterdag hebben Josephine en Ruth, samen met de drie oudste meiden, alles schoongemaakt. Het ziet er nu spik en span uit. We moeten alleen de ramen nog schoonmaken. Dat staat voor deze week op de planning.

Hartelijke groet,

Gerda

 

 

 

 

 

 

 

 


Reacties


Naam

Datum

Reactie

Monique Martens

27-03-2018 14:28:26

Wat ziet het er mooi uit! Geweldig. Hartelijke groet,
Monique
Naam

Datum

Reactie

greet lodder

26-03-2018 20:20:18

hou moed! Het komt goed.... zeg ik als ervaringsdeskundige....is het niet links om dan rechts om!
Maar ik begrijp 150% je frustratie.
Sterkte.

Groetjes Greet
Naam

Datum

Reactie

Nellie Vlietstra

26-03-2018 19:15:46

Ha Gerda,

Je geduld wordt op de proef gesteld, maar wat ziet het er mooi uit!!
Geweldig!!
Succes met alles.

Hartelijke groeten, Nellie en Johan
Naam

Datum

Reactie

Joke Apon

26-03-2018 18:27:31

Wat ziet het er prachtig uit Gerda Ik wens je Gods zegen. Hartelijke groeten mevrouw AponSchrijf zelf een reactieVoornaam
Achternaam
Emailadres

Reactie:


Veiligheidscode: